AYDIN / KOÇARLI - Mersinbeleni Ortaokulu

Mersinbeleni Ortaokulu

Mersinbeleni Köyü Koçarlı AYDIN
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan Yeniliklere Açık Öğrenmeyi Temel İhtiyaç Kabul Eden Değerlerini Yaşayan ve Yaşatan Hoşgörü Sahibi Olaylara Geniş Bir Açıdan Bakabilen Dinamik, Özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş Sosyal ve Kültürel Faaliyetlere Katılımcı. Atatürkçü, çağdaş, demokratik, laik birey yetiştirmektir.
Misyon
Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerinin; Bilgi beceri özgüvenli olmalarını Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın Gelişim İhtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yakın bireyler olmalarını sağlamaktır.
08.40-14.40
Ulaşım
Okulumuz Koçarlı´dan 40 dakika Aydın merkezden ise 1 saat 10 dakika uzaklıktadır. Ortaokul öğretmenleri için servis vardır. İlkokul öğretmenleri kendi imkanlarıyla geliş gidiş yapmaktadır. Şahsi araçlarla mesafe daha kısa sürmektedir.
Köy
İl merkezine 40 km. İlçe Merkeze 25 km.